Lacrosse

Lacrosse op het strand: snel en uitdagend! Beach lacrosse is een spectaculaire combinatie van de sporten basketbal, voetbal en hockey. Het is de oudste georganiseerde sport van Noord-Amerika. 

Lacrosse is een echte teambuilding activiteit, omdat je nauw met elkaar moet samenwerken. Tijdens het spel gaat het om behendigheid, inzicht en goede communicatie. Je maakt bij lacrosse gebruik van een stick om de bal door de lucht over te spelen. Beach lacrosse is een gezellige groepsactiviteit, die goed te combineren valt met andere spellen. 

Van een enthousiaste instructeur leer je de verschillende technieken en spelelementen. De clinic zal worden afgesloten met een spannend wedstrijdje. Doe jij mee met ‘the fastest sport on two feet’?  

Maak de dag compleet met een feestelijke afsluiter! Bekijk de zonsondergang onder het genot van een heerlijk biertje, wijntje of frisje. Wil je verschillende activiteiten combineren of heb je zelf een idee? Neem contact met ons op, en we zorgen voor een onvergetelijke dag!  

Tijdsduur

1,5 uur

Deelnemers

vanaf 8 personen

Kosten

€ 24,- p.p.