Skip to content

Ripstar Surfcamps

Over Ripstar

Ripstar is een action sports reisorganisatie in Amsterdam met reizen in de surf, snow, kite en wake wereld. Ripstar biedt surfcamps en -vakanties voor jongeren, volwassenen én gezinnen, dus iedereen kan er terecht. De reizen vinden plaats in Nederland, Frankrijk en Spanje – langs de hele Europese kust surfen dus! De surfkampen zijn speciaal bedoeld voor beginners die het surfen onder de knie willen krijgen. Al ervaren? Geen probleem. Ook dan kan je progressie boeken. Onze leraren in Frankrijk hebben allen een ISA Level 2-opleiding gevolgd, die zich speciaal richt op het coachen van meer ervaren surfers. Ben je helemaal stoked en wil je meer? Dan biedt Ripstar ook diverse opleidingen tot surfinstructeur. Let’s go!

Wist je dat je via Aloha korting krijgt op een surfreis van Ripstar? Boek nu een introductieles surfen of volg een surfcursus en ontvang na afloop korting op jouw volgende surfvakantie!

Volwassenen

Ripstar biedt allerlei surfkampen in het buitenland voor iedereen die lekker in de zon wil leren surfen. Er zijn surfkampen voor volwassenen (18+ en 25+) in Frankrijk en Spanje. Frankrijk en Spanje zijn heel goed geschikt om te leren surfen, er zijn (bijna) altijd golven, het weer is er heerlijk in de zomer, waardoor je waarschijnlijk niet kunt wachten om elke dag het water in te gaan. We leren je alles over het surfen tijdens de surflessen, maar ook tijdens de theorieavond en foto-analyse. Progressie gegarandeerd! ’s Avonds ontspannen we met een 3-gangendiner, bereid door onze chefs. En daarna is het tijd voor een beach party, wijntour of spelletjesavond op het surfcamp! 

Family

Surf & Family is het perfecte avontuur voor sportieve gezinnen. Op speciale familie surfkampen in Frankrijk, Nederland en Portugal leer je met de hele familie surfen bij Ripstar. Ouders kunnen surflessen boeken samen met de kinderen, maar Ripstar biedt ook een surfoppas, zodat je zelf onbezorgd het water in kan. Na de surflessen zijn er allerlei clinics en spellen voor kinderen én volwassenen, begeleid door de Ripstar crew. Denk bijvoorbeeld aan surfkskaten, knutselen, een pingpongtoernooi en méér. En het eten? Dat kan op het surfkamp met luxe 3-gangendiners voor jong en oud. Lekker onbezorgd op vakantie, dus! 

Young

Ripstar organiseert iedere zomervakantie drie surfkampen voor tieners en jongeren; één surfkamp op het waddeneiland Ameland, en twee surfkampen in het Franse surfdorpje Le Pin Sec. Speciaal voor sportieve jongeren (12 t/m 17 jaar) die in de zomervakantie willen leren surfen of hun skills willen verbeteren op een surfkamp. Naast het surfen is er een goedgevuld programma, met onder andere wonkyboarden, slacklinen, yoga en longboarden. Natuurlijk 24/7 begeleid door de crew.