Skip to content

Groepen & partijen

Ben je op zoek naar een fantastische locatie om je babyshower, vrijgezellenfeest, verjaardag of andere gelegenheid te vieren? Zoek niet verder dan Aloha!

Breed aanbod

Warme douches

Gratis kluisjes

Kleedruimte

Gratis Wifi

365 dagen open

Vrijgezellenfeestje

Op zoek naar een locatie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestje? Aloha is the place to be!

Onze prachtige strandlocatie biedt de perfecte setting voor een vrijgezellenfeestje om nooit te vergeten. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten zoals surfen en suppen, of juist een ontspannen dagje wilt met zon, zee en strand, bij Aloha hebben we alles wat je nodig hebt. We hebben een ruim aanbod aan verschillende activiteiten voor een relaxed of sportief vrijgezellenfeestje.

Na de activiteiten kun je heerlijk ontspannen in de zon op ons prachtige terras of lekker warm binnen bij de haard. Hapje eten? We maken graag wat lekkers voor je klaar! 

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag meteen een offerte aan! 

Babyshower

Ben je op zoek naar een unieke en tropische locatie om jouw babyshower te vieren? 

Onze gezellige serre is de ideale (afgezonderde) ruimte voor een intieme en sfeervolle babyshower. Is het lekker weer? Het dak en alle ramen van de serre kunnen open waardoor je heerlijk in de zon kunt zitten. Ook als het koud is is het heerlijk vertoeven in de serre, de ruimte kan lekker verwarmd worden. Je kunt de serre helemaal naar eigen smaak versieren in een passend baby thema. 

Hapje eten? Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke high tea met huisgemaakt lekkers. Liever een lunch of een borrel? Ook dat kan natuurlijk! Vraag een offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw babyshower kunnen organiseren en wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Friends & Family dag

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een knallend bedrijfsfeest op het strand? Dan is Aloha de juiste keuze! Onze prachtige strandtent op het Noorderstrand van Scheveningen is de ideale locatie voor een onvergetelijk strandfeest.

Onze beachclub beschikt over een uitgebreid assortiment aan drankjes en heerlijke gerechtjes. Aloha biedt plaats aan groepen van verschillende groottes, van intieme feestjes tot grote evenementen. Wist u dat we ons terras volledig kunnen overkappen kan met een stretchtent? 

Wil je graag livemuziek of toch liever een DJ? Alles is mogelijk en ons team denkt graag met je mee! Neem contact op om te bespreken hoe wij uw bedrijfsfeest tot een succes kunnen maken!