Archery Tag

Archery Tag is een leuke en spannende, nieuwe activiteit die door jong en oud gespeeld kan worden. We starten na een korte speluitleg met enkele schietoefeningen zodat iedereen veilig met pijl en boog overweg kan. Hierna is het tijd voor ACTIE!

Het doel is om in teamverband de tegenstander uit te schakelen. Een goede strategie met je team is belangrijk om uit het vizier van je tegenstander te blijven. Spanning en sensatie gegarandeerd! Voor de veiligheid wordt het spel onder professionele begeleiding, met speciale maskers en armbescherming gespeeld.

Krijgen jullie er geen genoeg van? Dan kan je de bonusronde spelen! Benut de talenten in je team: wie buigt zich over het raadsel? Wie zoekt naar aanwijzingen (niet zonder gevaar)? Los de puzzel op en verdien extra punten!

Maak de dag compleet met een feestelijke afsluiter! Bekijk de zonsondergang onder het genot van een heerlijk biertje, wijntje of frisje. Wil je verschillende activiteiten combineren of heb je zelf een idee? Neem contact met ons op, en we zorgen voor een onvergetelijke dag!

Tijdsduur

1,5 uur

Deelnemers

vanaf 8 personen

Kosten

€ 22,50 p.p.