Skip to content

Surfles in Scheveningen

Ben je op zoek naar de beste surfles in Scheveningen? Bij Aloha ben je aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs zijn allemaal gepassioneerde surfers en weten precies hoe ze jou de fijne kneepjes van het surfen kunnen bijbrengen.

We hebben bij Aloha surfles voor iedereen: jong, oud, beginner, gevorderd, alleen of met een groep. De surflessen vinden plaats in Scheveningen, op de bekendste en meest consistente surfspot van de Benelux! 

surfles scheveningen

Of je nu een gezellig dagje wilt doorbrengen met het gezin, een unieke verjaardagsactiviteit zoekt of gewoon wilt leren surfen, bij Aloha beleven jullie gegarandeerd een geweldige tijd samen. Boek nu jouw surfles in Scheveningen en maak van jullie dag een onvergetelijke ervaring! Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie op een veilige en leuke manier kunnen leren surfen op het prachtige strand van Scheveningen.

Tijdens de surflessen leren kids niet alleen de techniek van het surfen, maar ook het belang van veiligheid en respect voor de natuur. We zorgen ervoor dat zowel kinderen als ouders zich op hun gemak voelen.

Ben je helemaal enthousiast? Boek meteen je surfles! We verwelkomen je graag bij onze surfschool in Scheveningen! 

surfles scheveningen

Surfles voor volwassenen

Ooit te oud om surfles te nemen? Wij vinden van niet! Onze instructeurs staan 365 dagen per jaar klaar om jou te leren surfen! Tijdens onze surflessen wordt er aandacht besteed aan techniek, veiligheid en vooral ook plezier. We zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en dat je de beste surfervaring krijgt. Het gebruik van de nieuwste en beste materialen is vanzelfsprekend.

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden of juist een leuk uitje voor jezelf, bij Aloha ben je aan het juiste adres. We hebben een geschikte surfles voor elk niveau! Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct jouw surfles in Scheveningen. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij onze surfschool!