Skip to content

Leren surfen bij dè surfschool van Scheveningen!

Leren surfen doe je al sinds 2002 bij Aloha surfschool op het Noorderstrand van Scheveningen. Aloha ligt recht voor de beste surfspot van Nederland! Het Noordelijk havenhoofd zorgt voor bescherming van wind en stroming, en dat zorgt vaak voor perfecte condities om te leren surfen! Ga jij de uitdaging aan?

Instructeurs bij onze surfschool krijgen de taak om samen met de cursisten 3 stuks afval dat ze tegenkomen op het strand of in de zee mee te nemen, hiermee dragen zij hun steentje bij aan het schoonhouden van het strand. Take 3 for the sea! 

Daarnaast raden wij in de bevestigingsmail aan iedere bezoeker die een surfles komt nemen om gebruik te maken van een (deel)fiets of scooter, of om met het openbaar vervoer te komen. Dit omdat dit vanuit de gemeente Den Haag wordt gestimuleerd maar ook zodat onze bezoekers eerder voor een duurzamer alternatief zullen kiezen wanneer zij ons bezoeken. De materialen voor onze surflessen zoals de surfboards die wij verhuren worden ingewaxt met onze duurzame ecowax. 

Onze surfschool heeft surflessen voor iedereen: jong, oud, beginner, gevorderd, alleen of met een groep. Onze enthousiaste en gediplomeerde instructeurs staan het hele jaar door voor je klaar om samen met jou het water in te gaan. Kun je al surfen maar heb je nog geen eigen materiaal? Ook dat regelen we! Onze surfschool heeft een breed aanbod aan boards en wetsuits.

surfschool scheveningen
Groepsuitje Scheveningen

Groepen

Wil je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag organiseren? Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken op het strand van Scheveningen! Wil je na je activiteit genieten van een heerlijk diner? Ook dat kan! Geniet van een Grill menu, heerlijke Asian bites en een drankje en jouw beach dag is helemaal compleet! 

Aloha Surfkamp

Heb jij dit jaar plannen om de Scheveningse zee te trotseren als ware Surfkoning(in)? Of wil je gewoon je surf kunsten verbeteren? We staan klaar om je te helpen bij het oppoetsen van je bestaande surf skills en bij het ontwikkelen van nieuwe.

Nog nooit gesurft? Wij gaan het jou leren. Ook dit jaar kunnen we niet wachten om samen met jou een super zomer te beleven!

Verhuur surfgear

Heb je nog geen eigen surfgear? Of wil je graag een keer een ander board proberen? Onze surfschool heeft een breed aanbod aan boards! Wij hebben verschillende funboards maar ook longboards, shortboards en fishes van merken als Vision, Catch Odysea en Torq. Weet je niet precies welk board bij jou past? Vraag het ons! Wij staan altijd klaar om jou advies te geven over de verschillende shapes. Wil jij ook in de winter het water in? No worries! We hebben genoeg surfgear om jou warm te houden deze winter!