Skip to content

Sportdag en activiteiten voor scholen

Wat is er nu leuker voor je leerlingen dan een sportdag op het strand of een surfles als alternatieve gymles? 

Breed aanbod

Warme douches

Gratis kluisjes

Kleedruimte

Gratis Wifi

365 dagen open

sportdag

Sportdag op het strand

Wil je een sportdag organiseren op een unieke locatie? Dan ben je bij Aloha aan het juiste adres! 

Wij bieden allerlei activiteiten aan om invulling te geven aan de sportdag, waaronder surfen, skateboarden en beachvolleybal. Het beste van alles is dat we het programma compleet kunnen aanpassen aan jullie specifieke wensen en behoeften! Hapje eten in de pauze? Ook dat kan uiteraard in onze beachclub

Onze permanente locatie op het Noorderstrand van Scheveningen biedt het perfecte decor voor een sportdag op het strand. Wij hebben verschillende faciliteiten aan om jullie sportdag nog comfortabeler en aangenamer te maken. Onze locatie heeft bijvoorbeeld kleedkamers met warme douches en gratis kluisjes, zodat de leerlingen comfortabel kunnen omkleden en waardevolle spullen veilig op kunnen bergen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jullie sportdag een onvergetelijke ervaring op het strand! 

sportdag

Alternatieve gymles

Op zoek naar een alternatieve gymles die je leerlingen actief houdt en ze nieuwe vaardigheden leert? Wat dacht je van surflessen bij Aloha! 

Onze surflessen bieden de perfecte combinatie van fysieke activiteit en buitenplezier. Onder begeleiding van onze professionele en gediplomeerde instructeurs leren leerlingen de basisvaardigheden van het surfen, zoals evenwicht, peddelen en staan op de surfplank. En dat allemaal terwijl ze genieten van de prachtige omgeving van het strand en de zee.

Onze lessen kunnen op maat worden gemaakt voor verschillende groepsgroottes en leeftijden, zolang de leerlingen maar een zwemdiploma hebben. Of je nu op zoek bent naar een enkele les als afwisseling van de gewone gymles, of naar een lessenreeks om je leerlingen de kans te geven om ècht hun surf vaardigheden te verbeteren, wij kunnen het voor je regelen.

En als kers op de taart bieden wij ook warme kleedkamers met kluisjes en de mogelijkheid om na de les te ontspannen en te genieten van een hapje en drankje in onze gezellige beachclub.