Skip to content

Aloha Surfkamp Scheveningen

Heb jij dit jaar plannen om de Scheveningse zee te trotseren als ware Surfkoning(in)? Of wil je gewoon je surf kunsten verbeteren? Dat kan allemaal bij Aloha surfkamp in Scheveningen! We staan klaar om je te helpen bij het oppoetsen van je bestaande surf skills en bij het ontwikkelen van nieuwe.

ISA instructeurs

Warme douches

Gratis kluisjes

Kleedruimte

Gratis Wifi

365 Open

Wat kan je verwachten op surfkamp?

Twee keer per dag zal je samen met je surf leraar het water in gaan. Voordat je het weet ben je de tijd vergeten en gaat de zon al weer onder. Naast de surflessen zorgen wij elke dag voor een leuke activiteit. We gaan naast surfen onder andere skaten, Aloha t-shirts zeefdrukken, verschillende beach games en strandjutten. Is het slecht weer, geen paniek, ook hier is aan gedacht! We hebben altijd een leuk alternatief voor als het slecht weer is! We weten zeker dat je na een dag surfkamp bij Aloha moe, maar voldaan thuiskomt! 

Aloha’s surfkamp is leuk voor jong en oud. De kids worden ingedeeld in kleine groepjes op leeftijd en surfniveau. Wil je graag in een groep met je broertje/zusje of vriendje/vriendinnetje? Ook dat kan uiteraard! Geef dit wel even aan bij de boeking. 

Wanneer?

Aloha’s surfkamp in Scheveningen is elke mei-, zomer- en herfstvakantie van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur.

Ze worden de hele week in de watten gelegd door het Aloha team. Kan je niet de hele week meedoen? Je kunt ook 1 of 3 dagen boeken en je kunt elke dag instromen!

Wat is er inbegrepen?

  • Gebruik van surfboard en wetsuits tijdens de lessen
  • Dagelijks twee surflessen
  • Begeleiding gedurende het hele camp
  • Lunch, tussendoortjes en drinken
  • Alle overige activiteiten
  • Aloha surfkamp t-shirt

Prijzen

1 dag € 85 p.p.
2 dagen € 170 p.p.
3 dagen € 232,50 p.p.
4 dagen € 310 p.p.
5 dagen € 360 p.p.  

Voorwaarden:
Kinderen kunnen alleen deelnemen aan ons surfcamp als ze een zwemdiploma hebben. Vol is vol, wees er dus vroeg bij om een plekje in jouw week naar keuze te bemachtigen!