Skip to content

Food & Drinks bij Aloha Beachclub

Van knapperige zoete aardappelfrietjes tot frisse salades: Aloha Beachclub heeft voor elk moment van de dag iets lekkers in huis! Geniet van de zon en het heerlijke eten en dwaal weg in de tropische Aloha vibes. Voor je het weet is de zon alweer achter de horizon verdwenen! 

 

Duurzaamheid

Op de menukaart is er gedacht aan het aanbieden van verschillende vegan en vegetarische opties en wordt er fairtrade koffie en thee ingekocht. Ook kopen wij verschillende biologische merken in als Tony Chocolonely, Ben and Jerry’s en Nice Ice. 

Ook werken wij met lokale kleine bedrijven waaronder slagerij de oude ambacht die scharrelvlees/biologisch vlees levert. Of de bakkerij die ons biologisch desembrood levert. Én natuurlijk de lokale Haagse en Scheveningse bieren die wij inkopen van brouwerij Scheveningen en Kompaan. Daarnaast kopen we schoonmaakmiddelen in die voldoen aan een ecolabel en is onze werkkleding gemaakt van biologisch katoen. 

Om voedselverspilling tegen te gaan wordt er bij Aloha zo minimaal mogelijk ingekocht om te zorgen dat er maar weinig overblijft aan het einde van de dag. Wat er overblijft wordt meegegeven aan medewerkers. In het restaurant wordt er geen plastic gebruikt, alles wat wordt ingekocht is verpakt in papier of glas.

Ontbijt

Laat je verwennen met een heerlijk ontbijtje aan zee! Avocado toast, croissantjes of vegan acai bowl, we hebben voor iedereen wat wils. Net een lekkere surfsessie achter de rug? We maken graag een heerlijk ontbijtje voor je klaar wanneer je voldaan het water uit komt!

Lunch

We maken graag een lekkere lunch voor je klaar wanneer je voldaan het water uitkomt! Vegan kroketten op brood, een tropische poke bowl of bao buns met buikspek of vegan rendang. Waar heb je trek in? Bekijk snel het menu! 

Bites

Bij de borrel horen uiteraard ook hapjes op tafel. We hebben een ruime keuze aan bites. We hebben bites met een Aziatische twist, maar natuurlijk ook de classics. Ben je vegan? Ook voor jou hebben genoeg opties. Om je vingers bij af te likken!

Diner

Na een heerlijke stranddag ook geen zin meer om te koken? Kom bij ons dineren met uitzicht op zee! We hebben een uitgebreide kaart met gerechten met een Aziatische twist, of gewoon een heerlijke burger, vegan of vlees. Check het menu voor alle opties!

Dranken

Zin in een bakkie? Gezellig! We zetten graag een lekker koffietje voor je! En hadden we al gezegd dat Aloha de perfecte locatie is om lekker te borrelen? Ons terras heeft de hele dag zon en je kunt er heerlijk loungen. We hebben een ruim aanbod met verschillende (speciaal)biertjes, biologische wijnen en frisdranken. Klinkt als genieten, toch?