Skip to content

Food & Drinks

Van knapperige zoete aardappelfrietjes tot frisse salades: Aloha’s Kitchen heeft voor elk moment van de dag iets lekkers in huis! Geniet van de zon en het heerlijke eten en dwaal weg in de tropische Aloha vibes.

 

Ontbijt & Lunch

Laat je verwennen met een heerlijk ontbijtje aan zee! Eitjes, croissantjes, acai bowl, we hebben van alles! Net een lange surfsessie achter de rug? We maken graag een lekker broodje of een frisse salade voor je klaar wanneer je voldaan het water uitkomt!

Fingerfood

Bij de borrel horen uiteraard ook hapjes op tafel. We hebben fingerfood met een Mexicaanse twist, maar natuurlijk ook bitterballen, frietjes en een luxe borrelplank. Om je vingers bij af te likken!

Diner

Na een heerlijke stranddag ook geen zin meer om te koken? Kom bij ons eten met uitzicht op zee! We hebben een uitgebreide kaart met Italiaanse pizza, Mexicaans eten en heerlijke burgers. Check het menu voor alle opties!

Dranken

Zin in een bakkie? Gezellig! We zetten graag een lekker koffietje voor je! En hadden we al gezegd dat Aloha de perfecte locatie is om lekker te borrelen? Ons terras heeft de hele dag zon en je kunt er heerlijk loungen. We hebben 22 verschillende biertjes, biologische wijnen en frisdranken. Klinkt als genieten, toch?