Skip to content

Food & Drinks bij Aloha Beachclub

Van knapperige zoete aardappelfrietjes tot frisse salades: Aloha Beachclub heeft voor elk moment van de dag iets lekkers in huis! Geniet van de zon en het heerlijke eten en dwaal weg in de tropische Aloha vibes. Voor je het weet is de zon alweer achter de horizon verdwenen! 

 

Ontbijt

Laat je verwennen met een heerlijk ontbijtje aan zee! Avocado toast, croissantjes of vegan acai bowl, we hebben voor iedereen wat wils. Net een lekkere surfsessie achter de rug? We maken graag een heerlijk ontbijtje voor je klaar wanneer je voldaan het water uit komt!

Lunch

We maken graag een lekkere lunch voor je klaar wanneer je voldaan het water uitkomt! Vegan kroketten op brood, een tropische poke bowl of bao buns met buikspek of vegan rendang. Waar heb je trek in? Bekijk snel het menu! 

Bites

Bij de borrel horen uiteraard ook hapjes op tafel. We hebben een ruime keuze aan bites. We hebben bites met een Aziatische twist, maar natuurlijk ook de classics. Ben je vegan? Ook voor jou hebben genoeg opties. Om je vingers bij af te likken!

Diner

Na een heerlijke stranddag ook geen zin meer om te koken? Kom bij ons dineren met uitzicht op zee! We hebben een uitgebreide kaart met gerechten met een Aziatische twist, of gewoon een heerlijke burger, vegan of vlees. Check het menu voor alle opties!

Dranken

Zin in een bakkie? Gezellig! We zetten graag een lekker koffietje voor je! En hadden we al gezegd dat Aloha de perfecte locatie is om lekker te borrelen? Ons terras heeft de hele dag zon en je kunt er heerlijk loungen. We hebben een ruim aanbod met verschillende (speciaal)biertjes, biologische wijnen en frisdranken. Klinkt als genieten, toch?