Skip to content

Food & Drinks

Van knapperige zoete aardappelfrietjes tot frisse salades: Aloha’s Kitchen heeft voor elk moment van de dag iets lekkers in huis! Geniet van de zon en het heerlijke eten en dwaal weg in de tropische Aloha vibes.

 

Ontbijt

Laat je verwennen met een heerlijk ontbijtje aan zee! Eitjes, croissantjes, Acai Bowl, we hebben van alles! Net een lange surfsessie achter de rug? Dan smaakt het ontbijt extra goed! Dit weten wij uit ervaring.

Lunch

Een lekker broodje voor extra energie tijdens het surfen of een soepje om op te warmen wanneer je voldaan het water uitkomt. We maken graag een lekkere lunch voor je klaar! We hebben verschillende (vegetarische) broodjes, burgers en frisse salade’s. Een variërende kaart voor iedereen!

Diner

Na een heerlijke stranddag ook geen zin meer om te koken? Kom bij ons eten met uitzicht op zee! Geniet van verschillende kleine gerechtjes bij zonsondergang, of bestel lekker je eigen dinner plate met biologisch vlees, vis of ga voor een vegetarische optie. Check het menu voor alle opties!

Dranken

Zin in een bakkie? Gezellig! We zetten graag een lekker koffietje voor je! Onze koffie is biologisch en fairtrade. En hadden we al gezegd dat Aloha de perfecte locatie is om lekker te borrelen? Ons terras heeft de hele dag zon en je kunt er heerlijk loungen. We hebben 22 verschillende biertjes, biologische wijnen en frisdranken. Klinkt als genieten, toch?