Skip to content

Strandfeest in Scheveningen

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw strandfeest of bruiloft? Zoek niet verder dan Aloha! Onze prachtige strandlocatie biedt de ideale setting voor een onvergetelijk feestje aan zee. 

Breed aanbod

Warme douches

Gratis kluisjes

Kleedruimte

Gratis Wifi

365 dagen open

strandfeest

Bedrijfsfeestje aan zee

Wil je jouw team belonen voor hun harde werk met een geweldig bedrijfsfeest? Kies dan voor Aloha als jouw locatie voor het feest! Onze prachtige strandlocatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. 

Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw bedrijfsfeest, zodat je je kunt concentreren op het vieren van succes en plezier hebben met je collega’s. 

Bij Aloha streven we ernaar om elk bedrijfsfeest uniek en memorabel te maken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijfsfeest kunnen organiseren en wij zullen ons best doen om je verwachtingen te overtreffen! 

strandfeest

Trouwen op het strand

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie op het strand, een uitbundig feest in onze beachclub of iets daar tussenin, wij hebben de faciliteiten en het team om jouw visie werkelijkheid te maken.

Wij bieden een breed scala aan opties, drankjes en activiteiten om ervoor te zorgen dat het feest perfect past bij jouw stijl en smaak. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het planningsproces, van de eerste conceptuele ideeën tot de uitvoering op de dag zelf.

Bij Aloha zorgen we voor elk detail, zodat jij kunt ontspannen en genieten van je speciale dag. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw feest of bruiloft kunnen organiseren en wij zullen ons best doen om jouw droomviering werkelijkheid te maken!

strandfeest

Gewoon iets te vieren?

Bij Aloha ben je aan het juiste adres voor elke gelegenheid! Of je nu een verjaardagsfeestje, jubileumfeest of ander feestje plant, alles is mogelijk bij Aloha!

Onze prachtige strandlocatie biedt de perfecte setting voor een feestje met een ontspannen sfeer. Bij Aloha is er ruimte voor kleine intieme feestjes of grote strandfestivals. Alles is bespreekbaar! Bij slecht weer kan het feestje gewoon doorgaan. Het volledige terras van Aloha kunnen we overkappen met een stretchtent. Je feestje valt niet in het water! 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw feestje kunnen organiseren en wij zullen ons best doen om jouw feestje een groot succes te maken!