Skip to content

Bedrijsuitje in Scheveningen


Ben jij op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje? Bij Aloha staan we klaar om een leuk uitje, een knallend bedrijfsfeest of een vergadering voor jouw bedrijf te organiseren! 

Breed aanbod

Warme douches

Gratis kluisjes

Kleedruimte

Gratis Wifi

365 dagen open

bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje op het strand

Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren of liever ontspannen op het strand met een yogasessie? Bij Aloha hebben we allerlei leuke activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Na de activiteiten kun je heerlijk ontspannen op ons prachtige terras of lekker warm binnen bij de haard. Hapje eten? We maken graag wat lekkers voor je klaar! 

Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is en daarom denken wij graag met u mee om het perfecte bedrijfsuitje te organiseren. Ons doel is om u en uw collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen.

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag meteen een offerte aan! 

Vergaderen aan zee

Wat is nu een betere locatie om te vergaderen dan op het strand met uitzicht op de Noordzee? Aloha is de perfecte locatie voor een inspirerende vergadering aan het strand! Onze prachtige locatie biedt een unieke en ontspannen sfeer die ideaal is voor het stimuleren van creativiteit en productiviteit.

Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen en uw vergadering tot in de puntjes te verzorgen, van catering tot aanvullende activiteiten.

Na de vergadering kun je ontspannen op het strand, genieten van onze heerlijke menukaart in het restaurant of zelfs een surfles boeken bij onze gecertificeerde instructeurs. 

Neem contact met ons op en bespreek je wensen! 

Strandfeestje

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een knallend bedrijfsfeest op het strand? Dan is Aloha de juiste keuze! Onze prachtige strandtent op het Noorderstrand van Scheveningen is de ideale locatie voor een onvergetelijk strandfeest.

Onze beachclub beschikt over een uitgebreid assortiment aan drankjes en heerlijke gerechtjes. Aloha biedt plaats aan groepen van verschillende groottes, van intieme feestjes tot grote evenementen. Wist u dat we ons terras volledig kunnen overkappen kan met een stretchtent? 

Wil je graag livemuziek of toch liever een DJ? Alles is mogelijk en ons team denkt graag met je mee! Neem contact op om te bespreken hoe wij uw bedrijfsfeest tot een succes kunnen maken!