Aloha Surf organiseert voor het eerst de Next Level Surfdag. Dit is een volledige dag waarbij je surfles krijgt op jouw niveau, een toffe workshop wordt aangeboden en ook nog eens een heerlijke Aloha Lunch. 

Het idee van de Next Level Surfdag is opgekomen door de vele surfkampen die wij organiseren voor kinderen. Hoe tof is het om dan ook een soort surf gerelateerde kampdag te hebben voor volwassenen?!

Dat vinden wij ook!

Elke keer als Aloha Surfschool dit evenement op de agenda zet zal er een ander onderwerp besproken worden tijdens de workshops. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aflezen van de surf-forecast, balans controle, vinnen workshops en een testdag voor jouw nieuwe surfboard!

Op 20 november is zoals eerder gezegd de eerste Editie van de Next Level Surfdag. Op deze dag zal Valentijn van Goede Golven een leerzame workshop verzorgen over het ontstaan van golven en het aflezen van de surf-forecast. Na deze workshop verwachten wij dat je zelfstandig aan de hand van websites zoals Windguru kan bekijken wanneer de golven voor jou het beste zijn om lekker een surfje te doen!

Ben jij erbij op 20 november? Programma:

  • 09:00 – 11:00 – surfles
  • 11:30 – 12:30 – Warme lunch
  • 12:30 – 14:00 – Surf-forecast workshop gegeven door Goede Golven
  • 14:00 – Gratis huur materiaal voor een tweede surf-sessie!

Recommended Posts