Skip to content

Surflessen voor volwassenen

Ooit te oud om te leren surfen? Wij vinden van niet! Onze instructeurs staan 365 dagen per jaar klaar om jou te leren surfen! Liever niet alleen het water in? Meld je aan voor een groepsles en maak meteen nieuwe surfbuddies!

Gediplomeerde instructeurs

Warme douches

Gratis kluisjes

Gescheiden kleedruimte

Gratis Wifi

Surf Groepsles

Bij onze groepslessen kom je in een groep van 3-6 personen met hetzelfde niveau. Je start altijd met een introductieles wat bestaat uit een deel theorie en een deel in het water.

Meer informatie

Surftraining (4 lessen)

Heb je wel eens op een board gelegen maar wil je aan je techniek werken? Surf je al down the line maar wil je aan je bottom turn werken? Of wil je surffit worden en je peddel skills opschroeven? Dat kan allemaal!

Als er mooie golven zijn gaan we met een groepje het water in om iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten surfen. Er zal getraind worden als groep maar vooral aan de individuele doelen.

Meer informatie

SUP privéles

Bij een SUP les draait het allemaal om balans en behendigheid. Bij suppen, ofwel Stand Up Paddle boarden, ga je met vlakwater op een groot surfboard de zee in.

Meer informatie

SUP groepsles

Ga jij liever zonder golven het water in? Dan is misschien een SUP les iets voor jou! Bij suppen, ofwel Stand Up Paddle boarden, ga je met vlakwater op een groot surfboard de zee in.

Meer informatie

Privé surfles

Bij een privé les krijg je alleen of met z’n tweeën les van een surfinstructeur. In vergelijking met een groepsles is dit is een intensievere les waarbij de instructeur meteen kan inspelen op hetgeen wat jij wil leren of verbeteren!

Meer informatie