Skip to content

Winter bij Aloha

Strandtent Scheveningen - wij zijn open in de winter!

Ontdek de magie van de winter op het strand bij Aloha! Onze strandtent is de hele winter open en klaar om je te verwelkomen voor een onvergetelijke kerstborrel of nieuwjaarsviering. Met een prachtig uitzicht op de woeste golven en een warme, gezellige sfeer is Aloha dé plek om de feestdagen te vieren. 

Events

Ontsnap aan de kantooromgeving en breng uw zakelijke evenementen deze winter naar Aloha! Onze locatie is perfect voor het hosten van kerstborrels, nieuwjaarsvieringen, en inspirerende bedrijfsbijeenkomsten. Met het geluid van de golven op de achtergrond biedt Aloha een unieke en sfeervolle setting die uw evenement onvergetelijk maakt.

Bij Aloha geloven we in het creëren van evenementen die zowel aan uw zakelijke doelen voldoen als een warme, winterse sfeer uitstralen. Ons aanbod varieert van intieme vergaderingen bij het haardvuur tot uitgebreide bedrijfsfeesten met winterthema! 

Surfschool

Dacht je dat surfen alleen voor de zomer is? Bij Aloha bewijzen we graag het tegendeel! Onze winter surflessen zijn de perfecte manier om de kou te trotseren en een adrenalinekick te krijgen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je veilig en met veel plezier de golven te laten bedwingen, ongeacht het weer. Trek je wetsuit aan en ervaar de unieke sensatie van wintersurfen! 

We hebben warme wetsuits, handschoenen, schoentjes en caps zodat je heerlijk warm blijft in het water! Na de surfles kun je bij Aloha warm douchen en heerlijk opwarmen met een warme chocomel, kopje thee of een glühwein bij de open haard!

Ook de verhuur is natuurlijk de hele winter geopend! Kom je ook langs? 

Restaurant

Na een koude wandeling langs het strand, is er geen betere plek om op te warmen dan bij ons gezellige haardvuur met een huisgemaakte glühwein of een warme chocomel in de hand.

Bovendien is Aloha de ideale locatie voor een sfeervolle en onvergetelijke verjaardagsviering in winterstijl, waarbij de warme ambiance en de heerlijke wintergerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring!